Waar staat je burgerservice nummer op je paspoort?

Waar staat je burgerservice nummer op je paspoort?

Bij paspoorten uitgegeven vanaf 2014 staat het BSN op de achterkant van het paspoort. Het BSN is wel nog steeds een onderdeel van de reeks van letters en nummers in de ‘machineleesbare zone’. Deze zone staat aan de lange zijde van de voorkant van uw paspoort.

Waar vind ik het BSN nummer?

U vindt uw burgerservicenummer onder andere op de volgende documenten:

  1. uw paspoort.
  2. uw rijbewijs.
  3. uw identiteitskaart.
  4. de aangiftebrief die u van ons ontvangt.
  5. een aanslag (bijvoorbeeld inkomstenbelasting) die u van ons ontvangt.

Waar vind ik mijn BSN nummer online?

Uw burgerservicenummer (BSN) staat meestal op uw paspoort, identiteitskaart en rijbewijs uit Nederland. U kunt het nummer ook online opzoeken via Mijnoverheid.nl. Daarnaast vindt u het BSN op een Nederlandse loonstrook, jaaropgaaf, zorgpas of zorgpolis.

Wat zijn de gegevens in een paspoort?

Gegevens in een paspoort. Het bevat doorgaans: de achternaam van de houder. de voornaam of voornamen van de houder. een pasfoto. geslacht. lengte. geboortedatum en geboorteplaats. een handtekening.

Wat is een Belgisch paspoort?

Een Belgisch paspoort is een document om uw identiteit te bewijzen in de landen waarvoor de Belgische identiteitskaart (eID) niet volstaat. Ook kinderen jonger dan 12 jaar hebben meestal een paspoort nodig. Met een paspoort kunt u naar alle landen ter wereld reizen, desnoods aangevuld met de vereiste visa.

Is Nederlands paspoort 9?

Elk Nederlands paspoort heeft een uniek documentnummer van 9 karakters: positie 1 en 2 zijn letters, positie 3 t/m 8 zijn letters of cijfers en positie 9 is een cijfer. De letter “O” komt niet voor. Het is wel mogelijk dat het documentnummer het cijfer “0” (nul) bevat.

Hoe lang is het paspoort geldig?

Een regulier Nederlands paspoort is gedurende tien jaar geldig voor volwassenen. Voor personen jonger dan 18 jaar is het paspoort geldig gedurende vijf jaar. Het paspoort is geldig als reisdocument voor alle landen (tenzij anders vermeld in het paspoort).

https://www.youtube.com/watch?v=A3DpOYh2xyo