Waar staat IPX7 voor?

Waar staat IPX7 voor?

IPX7: Dompeldicht. Item zal niet beschadigen door een onderdompeling in water van maximaal 30 minuten tot op een diepte van maximaal 1 meter.

Wat is IPX1?

Met een IPX1 of IPX2 certificering zijn je oordopjes, koptelefoon of speaker beschermd tegen druppels. Het hangt er dan wel vanaf hoe de druppels jouw product raken. Zo treedt er bij IPX1 geen waterschade op door druppels die van boven of onder tegen je speaker spatten.

Is IP68 waterdicht?

IP68 is volledig waterdicht, of je nu een iPhone, een Samsung of een andere smartphone hebt. Het is niet zo dat de fabrikant hier een eigen draai aan kan geven. Belangrijk om te vermelden is dat waterschade niet gedekt wordt door de fabrieksgarantie van de fabrikant.

Kan je zwemmen met IPX7?

IPX7 & IPX8 betekenis: waterdicht Met IPX7 of IPX8 kun je het apparaat onder water te houden. Met IPX7 kun je het apparaat maximaal 30 minuten tot maximaal 1 meter diepte onder water houden. Producten met IPX7 kun je gewoon onder de kraan houden als ze vies zijn. Een IPX8 apparaat kan dieper dan 1 meter onder water.

Kunnen koptelefoons tegen water?

Als je een waterbestendige koptelefoon wilt kopen om mee te zwemmen, dan kun je het beste kiezen voor een apparaat met een IPX8 certificaat. Sommige koptelefoons zijn daarnaast bestand tegen zout water, zoals de Sony NWWS413 uit de selectie. Voor onder de douche heb je genoeg aan een IPX7 beschermingsniveau.

Kunnen oordopjes tegen water?

Het lopen in regen kan geen kwaad. De huls van een oordopje houdt spatwater tegen. Als water, op welke manier dan ook, in het oordopje komt kunnen de meeste oordopjes na het laten drogen gewoon weer gebruikt worden. De enige schade die dan op termijn ontstaan kan is corrosie op de soldeerpunten.

Kan je douchen met IP68?

Dit betekent dat de iPhone 30 minuten lang tot 1 meter onder water moet kunnen overleven. Douchen met een iPhone 7 of nieuwer is daarom in principe mogelijk, maar we raden aan om er geen gewoonte van te maken. De 8 in de IP68-norm van de iPhone XS en nieuwer geeft aan dat het toestel waterdicht is.

Wat betekent waterbestendigheid?

Het begrip waterbestendig heeft 2 verschillende betekenissen: 1) enigermate bestand tegen water. bestand tegen de inwerking van water; bestand tegen de gevolgen van water; enigermate bestand tegen water. Wel te onderscheiden van waterproof en waterdicht, die een hogere graad van waterbestendigheid aanduiden.

Wat is Water Resistant?

Water Resistant: Beschermd tegen zeer beperkte vochtigheden, zoals regen, zweet en waterspetters. Water Resistant 30M (3 BAR/3 ATM): Beschermd tegen spatwater zoals bij handen wassen en vluchtig geheel nat worden. Ongeschikt om mee te dochen, zwemmen of duiken.