Kan je wifi uitzetten KPN?

Kan je wifi uitzetten KPN?

De cd-rom KPN Installatie Assistent kan het draadloze signaal uitzetten. Controleer of het lampje ‘Draadloos’ brandt. Als dit is ingeschakeld, houdt u de ECO-knop ongeveer 2 seconden ingedrukt. Daarna wordt de wifi uitgeschakeld.

Hoe zet je wifi modem uit?

Wifi uitzetten via het instellingenscherm De standaard gebruikersnaam is admin en wachtwoord ook admin. In het scherm kun je klikken op het tabblad ‘Wireless’ en vervolgens onder ‘Basic settings of 2.4GHz wireless access point’ kiezen voor ‘disable’ en opslaan.

Heeft Ziggo mediabox XL wifi?

De Mediabox XL zendt twee wifi-netwerken uit. Je hebt net het wachtwoord van het eerste wifi-netwerk aangepast.

Hoe lang WPS knop indrukken KPN?

Je hoeft alleen de WPS-knop drie seconden in te drukken om een apparaat te verbinden met de wifi.

Waarom wifi uitzetten Deco?

De Deco set vervangt de modem/router(connectbox) niet deze vult het aan bij instellen als accespunt. Als je de modem/router in bridge laat zetten dan klopt dat wel. Waarom het advies de wifi van de Connectbox uit te zetten, deze heeft geen Mesh ondersteuning en daarmee geen meerwaarde.

Hoe Ziggo modem herstarten?

Elk modem heeft een reset-knop. Dit is een klein knopje die je met een pen of een paperclip kunt indrukken. Hou de knop een paar seconden ingedrukt. Na een minuut of 7 als je modem weer helemaal is opgestart, kun je het standaard wifi-wachtwoord dat op de sticker staat gebruiken om in te loggen.

Hoe verbind ik mijn mediabox met wifi?

  1. a. Je hebt gekozen voor wifi.
  2. b. Ga naar het Tandwieltje (Instellingen) en druk op .
  3. c. Ga naar Netwerk.
  4. d. Ga naar Verander je aansluiting en druk op .
  5. e. Kies Via wifi en druk op .
  6. f. Je ziet nu bovenaan “Verbind automatisch (WPS)” en daaronder één of meer wifi-netwerken verschijnen.
  7. g.
  8. h.

Hoe WiFi s nachts uitzetten?

Een tijdschakelaar is wel degelijk de oplossing. En zeker voor iemand die aangeeft niet handig te zijn met computers. Met een tijdschakelaar zet je s’nachts de WiFi uit en daarmee is de gewenste oplossing op een eenvoudige wijze bereikt.

Heeft mediabox wifi nodig?

Je mediabox kan op 2 manieren verbonden zijn met je modem: met een internetkabel of draadloos. Voor de beste tv-ervaring op je Mediabox Next én betere wifi op je andere apparaten, sluit je de mediabox aan met de internetkabel.