Is MacBook Pro beter dan Air?

Is MacBook Pro beter dan Air?

De MacBook Air is een stukje lichter dan de MacBook Pro en heeft een langere batterijduur. Werk je veel onderweg, dan is de MacBook Air daar uitermate geschikt voor. Dit neemt natuurlijk niet weg dat een MacBook Pro ook prima onderweg is mee te nemen.

Is een MacBook goed voor school?

Omdat hardware en software zo nauw op elkaar zijn afgestemd werk je prettiger dan op een combinatie van iPhone en Windows-pc. Een studie MacBook is daardoor ideaal. Als je al sinds mensenheugenis een Windows-pc gebruikt, kan een Mac in het begin wel even wennen zijn.

Waarom is een MacBook Pro zo duur?

Net zoals bij alle merkprodukten zijn de kosten van marketing; reclame, logo e.d. vaak hoger dan de kosten van het produkt zelf. Die kosten zijn doorberekend in de verkoopprijs van het produkt. Vandaar de hoge prijs.

Waarom kiezen voor MacBook Pro?

MacBook is betrouwbaar MacOS, Apple’s eigen besturingssysteem, is speciaal gebouwd voor Apple computers. Hierdoor werken software en hardware goed met elkaar samen en dat maakt MacBook erg stabiel. Bovendien ben je op macOS minder vatbaar voor virussen. Omdat er simpelweg minder virussen voor macOS in de omloop zijn.

Wat is het verschil tussen iPad Air en MacBook Air?

Bij de iPad Pro kun je kiezen uit twee schermformaten, 11-inch en 12,9-inch. Bij de MacBook Air is er alleen 13,3-inch, dat in het spraakgebruik vaak wordt afgerond naar 13-inch. Bij de MacBook Air heb je een resolutie van 2560 x 1600 pixels (227 ppi), een beeldverhouding van 16:10 en smalle schermranden.

Waarom geen MacBook voor school?

De MacBook Air is hier ook niet voor gemaakt. Ook is het scherm van de MacBook Air geen Retina scherm zoals in de MacBook Pro, en zijn de kijkhoeken ook niet de allerbeste. Als je zoontje gewoon veel dingen moet typen, en presentaties maken, dan zou ik de Air kiezen.

Waarom MacBook voor studie?

Batterijduur Zelfs onderweg naar huis in de trein heb je nog genoeg batterij over voor een aflevering van jouw favoriete serie. De accu van Apple MacBook met Apple M1 chip gaat tot wel 20 uur mee. Hoe snel de accu leegloopt, hangt natuurlijk wel samen met hoe intensief je jouw MacBook gebruikt.

Wat is de levensduur van een MacBook pro?

In het kort: als je een MacBook normaal gebruikt (internetten, studeren, werken, filmpjes kijken) gaat een MacBook zeker acht jaar mee. In veel gevallen gaat hij zelfs nog langer mee.

Waarom zou ik een MacBook Pro kopen?