Hoeveel XP krijg ik per vlucht?

Hoeveel XP krijg ik per vlucht?

Het aantal XP dat u ontvangt is afhankelijk van uw type vlucht en uw reisklasse. Bijvoorbeeld: een vlucht van Frankfurt naar New York via Amsterdam of Parijs in Economy Class = 15 XP (Frankfurt naar Amsterdam of Parijs in Economy Class = 5 XP + Amsterdam of Paris naar New York in Economy Class = 10 XP).

Kun je XP punten kopen?

De voormalige “level miles” (XP) kun je dus enkel en alleen verkrijgen door te vliegen. Er is geen andere mogelijkheid om extra Experience Points te verdienen. Dit in tegenstelling tot de “award punten”, want deze miles zijn op diverse manieren bij elkaar te sprokkelen.

Hoe XP verdienen KLM?

Elke keer dat u met KLM of een van onze partnerluchtvaartmaatschappijen vliegt, krijgt u XP. Het aantal XP dat u krijgt hangt af van uw reisklasse en bestemming. Zodra u genoeg XP heeft verdiend, heeft u automatisch het volgende Flying Blue-niveau behaald en kunt u meteen van uw nieuwe voordelen genieten.

Hoeveel XP voor Silver?

Het aantal XP dat je krijgt is afhankelijk van je reisklasse en afstand. Zo krijg je voor een medium-haul vlucht (minder dan 2.000 mijl) in Economy 5 XP. En voor een long-haul vlucht (meer dan 5.000 mijl) in Business Class 36 XP.

Hoeveel XP punten nodig voor Platinum?

Om naar een hoger niveau te gaan heeft u de volgende XP nodig: Silver – 100 XP. Gold – 180 XP. Platinum – 300 XP.

Hoeveel XP punten KLM?

XP schaal Type vlucht
Reiscabine Economy 5 XP
Premium Economy 10 XP
Business 15 XP
La Première 25 XP

Hoeveel XP voor goud?

Hoeveel XP heb ik nodig om een level omhoog te gaan? expand_more. Behaal genoeg XP om een level omhoog te gaan. Scoor Silver met 100 XP, ga van Silver naar Gold met 180 XP, en van Gold naar Platinum met 300 XP.

Hoe word je Flying Blue Silver?

Voor de Flying Blue Silver status heb je 100 XP nodig. Dat betekent dus dat je 20 enkele medium-haul vluchten in Economy moet maken. Ofwel 10 medium-haul retourvluchten in diezelfde klasse. Boek je een retour met een overstap (in een ander land) dan hoef je nog maar vijf reizen te maken.

Hoeveel XP punten voor goud?

Hoeveel moet je vliegen voor Platinum?

Het Flying Blue-programma heeft 1,6 miljoen leden in de Benelux, waarvan 31.000 deelnemers de Platinum-status hebben. Om daarvoor in aanmerking te komen, moeten zij per jaar minimaal 60 vluchten maken of 70.000 level miles sparen. Wie dat tien achtereenvolgende jaren doet, krijgt de status Platinum for Life.