Hoeveel sessies tattoo laseren?

Hoeveel sessies tattoo laseren?

Wanneer wordt gewerkt met de traditionele laser heeft het verwijderen van een ‘amateur’ tatoeage gemiddeld 3 tot 5 behandelingen nodig en een professioneel geplaatste tatoeage 8 tot 15 laserbehandelingen.

Is tattoo laseren gevaarlijk?

Een laserbehandeling om je tattoo te verwijderen is veilig, zeker wanneer de Pico laser wordt gebruikt. Het is wel belangrijk dat hoogwaardige laserapparatuur wordt gebruikt, ga daarom naar een kwaliteits-geregistreerde huidtherapeut. Er bestaan verschillende registers waar huidtherapeuten staan ingeschreven.

Hoe duur is tattoo weg laseren?

Tattoo verwijderen kosten

Tatoeage verwijderen – PicoWay laser Prijs per beh.
Lengte x breedte tattoo = cm²
1 cm² tot 2 cm² € 70
3 cm² tot 4 cm² € 95
5 cm² tot 10 cm² € 115

Hoe kan ik zelf een tattoo verwijderen?

Een volgende doe-het-zelf mogelijkheid om je tattoo te verwijderen, is door gebruik te maken van een citroen. Citroen, en andere citrusvruchten, zijn echter niet altijd goed voor de huid. Bij mensen met een gevoelige huid, kan citroen de huid irriteren.

Hoe vaak laseren tattoo?

Over het algemeen zien we dat er tussen de 6 a 12 behandelingen nodig zijn om een tattoo met laser te verwijderen. De behandelingen vinden met tussenposen van 7 a 8 weken plaatst. Dit betekent dat het traject meestal 1 a 1.5 jaar duurt.

Hoe lang na laseren nieuwe tattoo?

Na gemiddeld 8 weken is de eerste laag inktdeeltjes van je tattoo afgevoerd en kan je terugkomen voor een nieuwe behandeling. Hoeveel behandelingen er nodig zijn, en hoelang het gehele proces van tattooverwijdering dus zal duren, is afhankelijk van de eerder genoemde factoren en jouw eigen wensen.

Is het pijnlijk om een tattoo te laten weg laseren?

Is tattoo weglaseren pijnlijk? De behandeling kan gevoelig of zelfs pijnlijk zijn, de ervaring verschilt van persoon tot persoon. Het voelt aan alsof iemand met een elastiekje tegen uw huid aanslaat of als korte speldenprikjes in uw huid. De napijn is echter kortdurend, maximaal een kwartier.