Hoeveel kost Notability?

Hoeveel kost Notability?

Blijft over de prijs van Notability: €10,99. Voor een app iets wat in het hogere prijssegment valt, maar als je écht vaak notities wilt maken op hoog niveau is dit zonder meer een must-have app voor met name je iPad.

Waar kan ik Apple aankopen zien?

Kies ‘Account’ en klik vervolgens op ‘Toon mijn account’ in de menubalk bovenaan het scherm. Scrol omlaag op de pagina ‘Accountinformatie’ naar ‘Aankoopgeschiedenis’. Klik naast ‘Meest recente aankoop’ op ‘Bekijk alles’. Het kan even duren voordat de aankoopgeschiedenis verschijnt.

Wat is de beste notitie-app?

Dit zijn daar de beste notitie-apps voor.

  1. Microsoft OneNote. OneNote kun je al snel over het hoofd zien als je toch niets doet met het Office-pakket van Microsoft.
  2. Evernote. Een andere notitie-app die je veel mogelijkheden geeft om je notities te ordenen, is Evernote.
  3. Google Keep.
  4. ColorNote.

Waar kan ik mijn gekochte apps vinden?

Druk op de menutoets linksonder op je toestel en tik op ‘Mijn apps’.

Waar zie ik abonnementen op iPhone?

Uw abonnement wijzigen op een iPhone, iPad of iPod touch Open de Instellingen-app. Tik op uw naam en tik vervolgens op ‘Abonnementen’. Tik op de naam van het abonnement dat u wilt wijzigen. Als er verschillende soorten abonnementen beschikbaar zijn, wordt een lijst weergegeven.

Kan je een iPad gebruiken voor school?

Zeker voor middelbare scholieren is de iPad in dat opzicht voldoende. Voor studenten aan de hogeschool of universiteit die hier en daar ook een ander programma moeten gebruiken en veel teksten moeten verwerken, is de iPad Air daarentegen ideaal.

Hoe zie je alle apps die je ooit hebt gedownload?

Hoe kan ik zien welke apps ik geïnstalleerd heb op mijn Galaxy toestel? Via de Google Play store zie je welke apps je in het verleden hebt geïnstalleerd. Dit kun je ook controleren als je een nieuw Android toestel in gebruik neemt of na een reset van je toestel, aangezien deze zijn gekoppeld aan je Google account.