Hoe watermerk toevoegen in Excel?

Hoe watermerk toevoegen in Excel?

Een watermerk maken

  1. Selecteer Invoegen > Koptekst en voettekst.
  2. Tik op de koptekst en klik op het tabblad Ontwerpen op het lint op Afbeelding in de groep Koptekst & voettekstelementen.
  3. Selecteer een van de beschikbare opties om de afbeelding in te voegen.
  4. Tik buiten de koptekst om het watermerk te zien.

Hoe krijg je een witte achtergrond in Excel?

Selecteer de cel of het celbereik dat u wilt opmaken. Klik op Start > startpictogram voor dialoogvenster Celeigenschappen of druk op Control+Shift+F. Kies op het tabblad Vullen de gewenste kleur onder Achtergrondkleur.

Hoe watermerk verwijderen Excel?

Een watermerk uit een werkblad verwijderen

  1. Ga naar het tabblad Indeling en klik onder Pagina-instelling op Koptekst en voettekst.
  2. Klik op Koptekstaanpassen en klik vervolgens op de sectie van de bladkop waarin het watermerk wordt weergegeven.
  3. Selecteer het watermerk en druk op Delete.

Kan voettekst niet bewerken Excel?

Oplossing: Als u voettekst niet rechtstreeks kunt bewerken, is het waarschijnlijk het geval dat de tijdelijke aanduiding voor voettekst is uitgeschakeld in de diamodelweergave. Als u deze situatie wilt wijzigen, kunt u de diamodelweergave openen en daar wijzigingen aanbrengen, zoals hieronder wordt beschreven.

Kan afbeelding in Excel niet verwijderen?

Klik op de special knop, en stap in Ga naar speciaal dialoogvenster, controleer dan het object optie. Zie screenshot: 3. En klik vervolgens op OK knop, alle afbeeldingen zijn geselecteerd in het actieve werkblad, druk op Delete toets om ze allemaal te verwijderen.

Hoe haal ik pagina 1 uit Excel?

Klik op het werkblad dat wordt weergegeven met een bladachtergrond. Zorg ervoor dat er slechts één werkblad is geselecteerd. Klik op het tabblad Pagina-indeling in de groep Pagina-instelling op Achtergrond verwijderen. Achtergrond verwijderen is alleen beschikbaar als een werkblad een bladachtergrond heeft.