Hoe vlieg je best naar Vietnam?

Hoe vlieg je best naar Vietnam?

Hoe lang is het vliegen naar Vietnam?

Vertrek vanaf Aankomst op Vliegtijd
Amsterdam Nha Trang 15 tot 19 uur
Amsterdam Phú Quốc 15 tot 19 uur
Frankfurt am Main Ho Chi Minhstad 11,5 tot 13 uur
Frankfurt am Main Hanoi 11 tot 13 uur

Welke maatschappij vliegt naar Vietnam?

Omdat Vietnam een langgerekt land is, is het handig om een binnenlandse vlucht te nemen wanneer je niet het hele land kunt of wilt ontdekken in korte tijd. De grootste vliegmaatschappijen die binnen Vietnam vliegen zijn Air Asia, Vietjet Air, Jetstar Airlines, VASCO en Vietnam Airlines.

Hoe duur is vliegen naar Vietnam?

Samenvatting gegevens over vluchtprijzen, duur en vliegmaatschappijen naar Vietnam

Beste prijs enkele reis € 313
Beste prijs retour € 479
Snelste vliegtijd 17u 10m
Uitgevoerd door 3 vliegmaatschappijen

Welk vliegveld in Vietnam?

Vietnam heeft drie internationale vliegvelden, eentje bij de hoofdstad Hanoi genaamd Noi Bai, luchthaven Da Nang voor de stad Da Nang en Tan Son Nhat voor Ho Chi Minhstad (onder velen nog steeds bekend als Saigon).

Hoe lang duurt de vlucht naar Vietnam?

⏳ Hoe lang is het vliegen van Brussel naar Vietnam? De vluchttijd van Amsterdam naar Vietnam (Ho Chi Minhstad) is 14 uur en 5 minuten.

Is het veilig om naar Vietnam te reizen?

Criminaliteit. De meeste bezoeken aan Vietnam verlopen probleemloos, maar u moet verstandige voorzorgsmaatregelen nemen om uzelf en uw eigendommen, vooral in grote steden en toeristische gebieden, te beschermen. In deze gebieden zijn vooral zakkenrollers en tasjesdieven actief.

Kun je vliegen naar Vietnam?

De kleurcode van het reisadvies voor Vietnam is geel. Let op: de veiligheidssituatie is anders dan in Nederland. Bereid uw reis daarom goed voor. U kunt reizen naar Vietnam.

Hoe lang is het vliegen naar Bali?

Bali is één van de bekendste eilanden van Indonesië en je kunt hier geweldig goed vakantie vieren. Maar voordat het zo ver is, heb je nog een aardig stuk vliegen voor de boeg. De vliegtijd naar Bali is ongeveer 16 uur. Natuurlijk is dit wel afhankelijk van een eventuele overstap en hoe lang deze duurt.

Hoe lang kan ik in Vietnam blijven?

Geldigheid e-visum Vietnam Uw verblijf mag maximaal 30 dagen duren, vanaf de ingangsdatum van het visum. Als u later aankomt dan de ingangsdatum, kunt u dus minder dan 30 dagen in Vietnam verblijven. Het e-visum Vietnam is geschikt en geldig voor zowel zakelijke als toeristische reizigers.