Hoe verwijder ik een hyperlink?

Hoe verwijder ik een hyperlink?

Als u een hyperlink wilt verwijderen, maar de tekst wilt behouden, klikt u met de rechtermuisknop op de hyperlink en klikt u op Hyperlink verwijderen. Als u de hyperlink volledig wilt verwijderen, selecteert u de hyperlink en drukt u op DELETE.

Hoe maak je van een link een hyperlink?

Selecteer de tekst of afbeelding die u als hyperlink wilt weergeven. Druk op Ctrl+K. U kunt ook met de rechtermuisknop op de tekst of afbeelding klikken en op Koppeling klikken in het snelmenu. In het vak Hyperlink invoegen typt of plakt u de koppeling in het vak Adres.

Hoe gekopieerde link verwijderen?

Een item verwijderen uit je geschiedenis

  1. Open de Chrome-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op Meer. Geschiedenis. Als de adresbalk onderaan staat, veeg je omhoog op de adresbalk. Tik op Geschiedenis .
  3. Zoek het item dat je wilt verwijderen.
  4. Tik aan de rechterkant op Verwijderen .

Hoe verwijder ik een verwijzing in Word?

Een opmerking verwijderen

  1. Klik op de opmerking die u wilt verwijderen.
  2. Klik op het tabblad Controleren onder Opmerkingen op Verwijderen. Tip: U kunt een opmerking ook verwijderen door te klikken op de knop Sluiten in de rechterbovenhoek van de tekstballon.

Waarom opent Excel in beveiligde weergave?

Wanneer we een Excel-bestand downloaden of kopiëren van internet of andere onveilige locaties naar onze computer, worden voor de veiligheid van onze computer de Excel-werkmappen geopend als beveiligde weergave.

Wat is invoegtoepassingen?

Een programma waarmee webbrowsers bestanden kunnen openen en uitvoeren die zijn ingesloten in HTML-documenten en die een indeling hebben die browsers meestal niet herkennen, zoals veel video- en audio-indelingen.

Waar vind ik gekopieerde links?

Klembordgeschiedenis. Het klembord bevat het laatst gekopieerde/geknipte item. Maar het kan sinds de laatste update van Windows 10 (versienummer 1909) en de introductie van Windows 11 eigenlijk veel meer. Wie de klembordgeschiedenis inschakelt, krijgt toegang tot alle gekopieerde/ geknipte items.