Hoe ver van te voren kan je online inchecken?

Hoe ver van te voren kan je online inchecken?

Hoever van tevoren kunt u bij bekende luchtvaartmaatschappijen online inchecken?

Luchtvaartmaatschappij Tijden – Online inchecken
easyJet 30 dagen tot 2 uur voor vertrek
Wizz Air 30 dagen tot 3 uur voor vertrek
Ryanair 60 dagen tot 2 uur voor vertrek
KLM 30 uur tot 1 uur voor vertrek

Hoeveel dagen van tevoren inchecken?

Hoe laat moet je inchecken? In het algemeen moet je voor Europese vluchten twee uur van tevoren op Schiphol zijn, en voor intercontinentale vluchten drie uur.

Hoe lang van tevoren op Schiphol bij online inchecken?

Houd er in het algemeen rekening mee dat je 2 uur van tevoren aanwezig bent voor Europese vluchten en 3 uur voor intercontinentale vluchten. Bekijk ook ruim voor je van huis vertrekt of er nog files, wegwerkzaamheden of werkzaamheden aan het spoor zijn en pas je reis naar Schiphol daarop aan.

Hoe kun je thuis inchecken op de luchthaven?

De snelste manier is om thuis online in te checken. Op de luchthaven kun je inchecken en je bagage afgeven, bij een selfservice check-in kiosk en bagage drop-off of bij de balie van je luchtvaartmaatschappij. Bij veel luchtvaartmaatschappijen kun je vanaf 24 uur voor vertrek inchecken op de website.

Waarom online inchecken op Schiphol?

Thuis online inchecken is ideaal als je reist met alleen handbagage. Met je boardingpass op zak loop je op Schiphol meteen door naar security en de paspoortcontrole. Dat bespaart veel tijd, vooral in drukke periodes. Bovendien kan je dan de wachtrij en een contactmoment omzeilen.

Wanneer kun je online inchecken bij Transavia?

Online inchecken bij Transavia is gratis, snel en eenvoudig. Onze online check-in opent 30 uur voor vertrek en sluit 4 of 1 uur voor vertrek van je vlucht, afhankelijk van je vertrekluchthaven. Je ontvangt 30 uur voor vertrek een online check-in e-mail; hierin vind je de tijden waarbinnen je online kunt inchecken.