Hoe oud mag een PLF formulier zijn?

Hoe oud mag een PLF formulier zijn?

Als je jonger bent dan 12 jaar, worden je gegevens geregistreerd op het formulier van je ouders/voogd/verantwoordelijke, behalve als je alleen reist. Dan vul je een eigen PLF in. Je ontvangt een QR-code per e-mail. Deze QR-code is jouw bewijs dat je het PLF hebt ingevuld.

Hoe PLF aanpassen?

Indien u bij aankomst in België uitgenodigd wordt voor een Covid-19 test én uw verblijfplaats zou wijzigen in de komende 14 dagen, gelieve deze wijziging dan door te geven per mail via [email protected]. Informatie over de gezondheidsrichtlijnen rond Covid-19 is beschikbaar op www.info-coronavirus.be.

Hoeveel PLF formulieren?

Iedereen moet een formulier invullen, ook kinderen onder de 18 jaar, tenzij men met het hele gezin/huishouden reist, dan is 1 formulier per gezin voldoende. Er is één formulier nodig per gezin, per huishouden woonachtig op hetzelfde adres.

Is Passenger Locator form nog verplicht?

Reisregels vanaf 11 maart. De algemene verplichting om een Passenger Locator Form (PLF) in te vullen vervalt. Het PLF is enkel nog verplicht voor wie met een vervoerder naar België reist vanuit een derde land dat niet op de witte lijst van de Europese Unie staat.

Is PLF nog nodig voor Griekenland?

1. Aankomst in Griekenland. Sinds 15 maart 2022 is het niet meer nodig om het online formulier (PLF) in te vullen.

Wat als je Passenger Locator form niet invult?

Weet dat de politie controleert op het invullen van de PLF-formulieren. Ook de quarantaine- en testverplichting worden gecontroleerd. Wie zich niet aan de regels houdt, riskeert een boete van minimum € 250.

Hoe lang op voorhand PLF Italie invullen?

Je moet minimaal 14 dagen van tevoren volledig zijn gevaccineerd, OF. Je hebt een negatieve testuitslag nodig (een moleculaire of antigeentest), die niet ouder mag zijn dan 48 uur.

Hoe lang op voorhand PLF invullen Griekenland?

Alle reizigers zijn verplicht om het PLF-formulier uiterlijk 24 uur voordat ze het land binnenkomen in te vullen, met gedetailleerde informatie over hun vertrekpunt, de duur van eerdere verblijven in andere landen en het adres (adressen) van het verblijf in Griekenland.