Hoe moet je haar Decaperen?

Hoe moet je haar Decaperen?

Als je vertrekt van geverfd haar, komt er een extra stap tussen. Dan moet je eerst laten decaperen. Dat betekent dat de kleur eraf gaat en dan stapsgewijs naar het blond toewerkt. Het is dus mogelijk dat je met een overgangsperiode en een aantal extra kappersbezoeken zit.”

Waarmee Ontkleur je haar?

Een ontkleuring is een voorbehandeling, die jouw haar voorbereidt op de kleuring die je eigenlijk wilt. Het is dan ook gebruikelijk om na het gebruik van een ontkleuringsproduct een kleurend haarproduct te gebruiken. Een product waar je je haar mee kunt ontkleuren is Préférence Ultra Platinum Ontkleuring.

Hoe kan ik mijn haar ontkrullen?

Van krullend haar naar steil haar op 4 manieren

  1. 1 Ontkrullen. Hier doet de kapper het tegenovergestelde van een permanent: de krul en de lichte krul worden verwijderd.
  2. 2 Brazilian blow-dry. Dit is een keratinebehandeling waarbij de kapper je haren ontpluist en ontkrult zonder ze te beschadigen.
  3. 3 Stijltang.
  4. 4 Brushing.

Bij decaperen worden de kleurpigmenten uit het haar genomen. Zo kan de nieuwe kleur beter en egaler intrekken en is het resultaat mooier. Er is minder kans dat het donkere haar doorheen de nieuwe kleur komt. Donkere kleuren krijg je dus niet weg zonder te ontkleuren/decaperen.

Hoe krijg je donkere verf uit je haar?

Een zuiverende shampoo die bedoeld is om chloor uit je haar te wassen kan helpen om de zwarte haarverf uit je haar te verwijderen….Behandel je haar met vitamine C.

  1. Maak een pasta van vitamine C-tabletten en water.
  2. Breng de pasta aan op vochtig haar.
  3. Laat de pasta ongeveer een uur intrekken.
  4. Was de pasta uit je haar.

Hoe krijg je een oranje gloed uit je haar?

De meest bekende is misschien wel de zilvershampoo. Dit is een shampoo die met paarse of blauwe pigmenten de gele of oranje gloed in wit, grijs of blond haar neutraliseert.