Hoe maak je een deken minder statisch?

Hoe maak je een deken minder statisch?

Reacties. Door een Anti-statisch spray te gebruiken. Dat is een zeer effectieve spray voor het anti statisch maken van natuurlijke en kunstvezel/microvezel stoffen (kortom: alle soorten textiel).

Hoe lang gaat een synthetisch dekbed mee?

Een dekbed is gemiddeld na 10 jaar aan vervanging toe. Zowel de tijk van het dekbed als de vulling slijten door het gebruik en worden dunner. Daarmee gaat ook de isolerende werking achteruit. Verder neemt een dekbed in de loop der jaren heel wat transpiratievocht op, waardoor er veel bacteriën achterblijven.

Hoe vaak moet je een dekbed vervangen?

Na acht jaar wordt het tijd om je dekbed te vervangen. Bij tien jaar ben je eigenlijk al te laat. Je dekbed is over de datum en je ligt midden in een broeinest van beestjes die van vochtige warme plekken houden.

Kan een dekbed zijn warmteverliezen?

Zowel dons als synthetische vezels hebben als doel de lichaamswarmte te isoleren en zijn hier in principe ook goed toe in staat. Dons is echter een natuurproduct met een superieur isolatievermogen in verhouding tot het gewicht. Hierdoor is er relatief weinig vulmateriaal nodig voor een goed isolerend dekbed.

Wat is de maatvoering van een dekbed?

Maatvoering van dekbedden. Dekbedden zijn uiteraard te verkrijgen in verschillende afmetingen. De standaard breedtematen voor een dekbed zijn 140 cm (eenpersoons), 200 cm (tweepersoons) en 240 cm (lits-jumeaux). De standaard lengtematen zijn 200 en 220 cm. Maattabel op basis van lichaamslengte.

Wat is de lengte van uw dekbed?

De standaard lengtematen zijn 200 en 220 cm. Maattabel op basis van lichaamslengte. Wij adviseren lengtemaat 220cm wanneer u langer bent dan 1.80m (zodat uw voeten ook bedekt blijven), of wanneer uw bed 2 meter of langer is. De breedte van uw dekbed

Wat is de breedte van een dekbed?

Maatvoering van dekbedden. Dekbedden zijn uiteraard te verkrijgen in verschillende afmetingen. De standaard breedtematen voor een dekbed zijn 140 cm (eenpersoons), 200 cm (tweepersoons) en 240 cm (lits-jumeaux). De standaard lengtematen zijn 200 en 220 cm.