Hoe lang mag je in Australie blijven?

Hoe lang mag je in Australië blijven?

Elk verblijf in Australië mag maximaal drie maanden duren. Ook als u op de laatste dag arriveert waarop uw visum geldig is, mag u drie maanden in Australië blijven. Houd ook rekening met de geldigheidstermijn van uw paspoort. Uw paspoort moet bij elke aankomst in Australië nog minimaal zes maanden geldig zijn.

Welke documenten nodig voor Australië?

U heeft alleen uw paspoort nodig wanneer u aan de slag gaat met uw visumaanvraag. Zorg dat dit paspoort nog minimaal zes maanden geldig is bij aankomst in Australië. Voor het aanvragen van een toeristenvisum of zakenvisum voor Australië heeft u geen vliegtickets, hotelboeking, reisplanning of uitnodigingsbrief nodig.

Hoe lang duurt het om een visum te krijgen voor Australië?

De maximale verblijfsduur per reis Dat het visum Australië 12 maanden geldig is, betekent niet dat u een jaar aaneengesloten in het land mag blijven. De maximale verblijfsduur in Australië bedraagt drie maanden. Deze verblijfsduur geldt voor elk verblijf in Australië.

Heb je een visa nodig voor Australië?

Een visum aanvragen is noodzakelijk als u op vakantie of zakenreis naar Australië gaat. Voor een verblijf in Australië van maximaal 3 maanden kunt u het benodigde visum eenvoudig online aanvragen voor € 14,95 per persoon. Sinds 21-02-2022 kunt u weer op vakantie of zakenreis naar Australië.

Heb je een visum nodig voor vakantie in Australië?

Heb ik een visum nodig voor Australië? Om als toerist te kunnen reizen naar Australië, heb je een toeristenvisum nodig. Met de Nederlandse nationaliteit kom je in aanmerking voor een elektronisch visum, ook wel een Electronic Travel Authority (ETA) genoemd. Een ETA is één jaar geldig.

Kunnen we in 2022 weer op vakantie?

Sinds 16 februari 2022 is het weer mogelijk om naar meer landen te reizen. Toch kan de coronasituatie in een land nog ernstig zijn, waardoor er regels gelden voor de terugreis. Antwoord op de meest gestelde vragen.

Hoe kom ik aan een visum voor Australië?

Wanneer u in 2020 of 2021 naar Australië reist, dient u over een visum voor Australië te beschikken. U kunt via E-visums.nl eenvoudig in het Nederlands een e-visum voor Australië aanvragen. Wij kunnen een toeristenvisum, een zakenvisum of een werkvisum voor Australië voor u verzorgen.

Wat kost een visum naar Australië?

Samenvatting visum Australië

Reisdoel Toerisme en/of zaken
Geldigheid 365 dagen, onbeperkt aantal reizen
Verblijf Maximaal 3 maanden per bezoek
Levertijd Normaal: gemiddeld 5 dagen Spoed: met 95% kans binnen 60 minuten
Kosten € 14,95 per visum