Hoe lang bewaar je dozen?

Hoe lang bewaar je dozen?

‘Als een televisie kapotgaat ga je die meestal niet inpakken als je er mee teruggaat. ‘ Gert zegt dat hij zijn dozen altijd minimaal twee jaar bewaart als er garantie op zit.

Waarom is het belangrijk om schoonmaakmiddelen in de originele verpakking te bewaren?

Bewaren. Bewaar bleek altijd buiten bereik van kinderen. Het is belangrijk om het in de oorspronkelijke verpakking te bewaren, omdat deze een kindveilige sluiting heeft.

Heb je originele verpakking nodig voor garantie?

U kunt uw garantie niet verliezen als u de oorspronkelijke verpakking niet meer hebt. Laat u niet afwimpelen. Dat argument druist in tegen de wet. In geval van problemen moet u alleen uw aankoop aan de verkoper kunnen bewijzen.

Heb je garantie zonder doos?

Bij reparatie valt je product binnen een bepaalde termijn onder garantie en dan heb je geen verpakking nodig. Winkels die zeggen dat voor reparatie de verpakking nodig is kan je vragen waarom ze de verpakking nodig hebben.

Waar bewaar je schoonmaakmiddelen?

Bewaar de schoonmaakmiddelen die je vaak nodig hebt vooraan in je schoonmaakkast zodat je er gemakkelijk bij kunt. Je kunt ze eventueel ook gezamenlijk in een emmer of teil bij elkaar bewaren zodat je alles meteen bij de hand hebt als je snel even iets moet schoonmaken.

Heb ik nog garantie zonder doos?

Bij reparatie valt je product binnen een bepaalde termijn onder garantie en dan heb je geen verpakking nodig. Winkels die zeggen dat voor reparatie de verpakking nodig is kan je vragen waarom ze de verpakking nodig hebben. Vaak krijg je dan het antwoord dat op de doos de serienummers en streepjescode staan.

Hoe kan ik retourneren bij Bol Com?

Het retourneren van een artikel werkt voor de klant als volgt:

  1. Log in. De klant gaat naar bol.com, klikt rechtsboven op zijn naam en vervolgens op ‘Retourneren’.
  2. Bestelling opzoeken. De klant ziet nu zijn retourenoverzicht.
  3. Artikel retour aanmelden.
  4. Retourmelding bevestigen.
  5. Retourlabel downloaden.

Waar moeten schoonmaakmiddelen worden opgeslagen?

Bestrijdingsmiddelen en bepaalde geneesmiddelen moeten verplicht in een afgesloten kast of ruimte worden opgeslagen. Daarbij dient een goed sleutelbeheer aanwezig te zijn. Er mag een werkvoorraad op de werkvloer aanwezig zijn, buiten de opslag.

Hoe berg je schoonmaakmiddelen op?

Om je schoonmaakspullen handig te kunnen pakken en weer weg te zetten, kun je ze bundelen. Doe alles wat je bij een schoonmaakbeurt gebruikt in een emmer en neem deze mee naar de ruimte die je wilt schoonmaken. In de bewuste emmer gaan bijvoorbeeld de allesreiniger, doekje, sponsje en ruitenreiniger.