Hoe kan je iemand volgen op Twitter?

Hoe kan je iemand volgen op Twitter?

Ga naar een Tweet van het account dat je wil volgen. Tik op het icoon bovenaan de Tweet. Tik op Volgen in het keuzemenu. Ga naar de profielpagina van het account dat jij wil volgen.

Wat gebeurt er als je iemand negeert op Twitter?

Accounts negeren op Twitter. Met de negeerfunctie kan je Tweets van een account uit je tijdlijn verwijderen zonder dat account te ontvolgen of blokkeren. Genegeerde accounts zien niet dat jij ze negeert. Je kan er ook op elk moment voor kiezen om ze niet meer te negeren.

Waarom kan ik sommige dingen niet zien op Twitter?

Twitter beperkt deze media standaard met een waarschuwing als: ‘Deze media bevatten mogelijk gevoelig materiaal’, ‘Dit profiel bevat mogelijk gevoelige inhoud’ of ‘De volgende media bevatten mogelijk gevoelige inhoud’. Als je geen Twitter-account hebt, moet je er een maken en inloggen om deze instelling te wijzigen.

Wat is een draadje op Twitter?

Een collectie op Twitter is een reeks gekoppelde Tweets van één persoon. Met een collectie kan je extra context bieden, een update geven of een uitgebreid punt maken door meerdere Tweets aan elkaar te koppelen.

Wie heb ik geblokkeerd Twitter?

Klik op Privacy en veiligheid. Ga naar Veiligheid en klik op Geblokkeerde accounts. Bovenaan je lijst met geblokkeerde accounts zie je de opties Alles of Geïmporteerd. Klik op Alles om alle accounts te zien die momenteel zijn geblokkeerd.

Hoe zie je volgers op Twitter?

Via de link Volgers op je profielpagina of startpagina kan je zien hoeveel volgers je hebt en wie het zijn. Twitter stuurt je standaard een e-mail om je te laten weten wanneer een nieuwe persoon jou volgt. Stel je e-mailvoorkeuren zo in dat je een melding ontvangt wanneer je een nieuwe volger hebt, of schakel deze meldingen uit.

Wie kan je volgen op Twitter?

Iemand volgen op Twitter is niet wederzijds. Iemand die in jou is geïnteresseerd, kan jou gewoon volgen. Jij hoeft daarvoor geen goedkeuring te geven of diegene ook te volgen. Als je zelf wil bepalen wie jouw Tweets kan volgen, kan je jouw Tweets afschermen.

Hoe begin je met twitteren?

Daarom bij deze een simpel stappen plan over hoe je in 6 stappen begint met Twitteren. Kies een naam. Kies een plaatje. Beschrijf jezelf in je bio. Begin met Tweeten. Vind mensen om te volgen. Leer de termen. Extra’s. Kies een Twitter applicatie.

Wat gebeurt er als je retweet?

Je kunt nog steeds gewoon verder gaan en het artikel retweeten of citeren zonder het te openen. Tik op het Retweet-icoon . Tik in het pop-upvenster op Retweeten. Vervolgens wordt de Tweet als een Retweet gedeeld met al je volgers.

Welke mensen gebruiken Twitter?

In december 2021 was de top 5 van populairste Twitter-accounts op basis van het aantal volgers: @BarackObama (130.1 miljoen volgers), @justinbieber (114 miljoen volgers), @katyperry (108.7 miljoen volgers), @rihanna (103.3 miljoen volgers), en Cristiano (95.3 miljoen volgers). 83% van de wereldleiders zijn op Twitter.