Hoe kan ik mijn TomTom resetten?

Hoe kan ik mijn TomTom resetten?

Je TomTom terugzetten naar fabrieksinstellingen

 1. Je TomTom start nu opnieuw op.
 2. Ga naar het hoofdmenu van je TomTom.
 3. Scroll naar ‘instellingen’
 4. Tik op ‘systeem’
 5. Tik op ‘reset apparaat’
 6. Tik op ‘reset’
 7. Tik nogmaals op ‘reset’
 8. Je TomTom start nu opnieuw op.

Hoe kan ik mijn TomTom gratis updaten?

De updates worden gratis uitgevoerd via de website van TomTom. Bij deze updates dien je wel de code op te geven die je bij aanschaf van de TomTom hebt gekregen. Zo komt er elke 3 maanden een nieuwe kaart beschikbaar om vervolgens jouw kaart op de TomTom ermee te updaten.

Hoe zet ik een nieuwe kaart op mijn TomTom?

Klik in TomTom HOME op Update mijn navigatiesysteem . Je nieuwe kaart staat in de lijst met updates. Klik vervolgens op Update en installeer .

Welke TomTom wordt niet meer ondersteund?

Volgens TomTom is de hardware te traag. TomTom staakt de ondersteuning van de Start-modellen 20 AO, 25 BK, 45 GT, 55 GU en 60 WM, waarbij het tweede deel de beginletters van het serienummer weergeven. Het Nederlandse bedrijf heeft klanten via een e-mail ingelicht over de wijziging.

Hoe kom ik in contact met TomTom?

Je kunt ze een bericht sturen via https://nl-nl.facebook.com/TomTom/. Op de support pagina (https://help.tomtom.com/hc/nl/) kun je zoeken naar vragen en antwoorden. Bijvoorbeeld voor het instellen van een product of installeren van updates.

Kun je oude TomTom updaten?

Navigatie fabrikant TomTom heeft in januari 2018 aangekondigd om oude modellen niet meer te ondersteunen met kaartupdates. TomTom geeft aan dat sommige modellen niet voldoende geheugen hebben om de kaartupdates te installeren. Door deze maatregel ontvang je geen kaart of software updates meer.

Waarom kan ik mijn TomTom niet updaten?

In de meeste gevallen kan het probleem worden opgelost door de update opnieuw te downloaden en het navigatiesysteem aangesloten te houden op de computer. Probeer het volgende als je tijdens een update een foutmelding krijgt: Zorg ervoor dat je de meest recente versie van MyDrive Connect gebruikt.

Kan je een oude TomTom updaten?

Kan ik mijn TomTom nog updaten?

Dit doe je via het programma TomTom Home. Om een recente TomTom One te updaten verbind je je TomTom One met je computer. Op het moment dat TomTom Home op je computer is geïnstalleerd zal het programma vanzelf openen. Als je vervolgens naar ‘Updates zoeken’ gaat, wordt er gekeken of er een update beschikbaar is.

Kan mij niet aanmelden bij TomTom?

Als je dit foutbericht ziet tijdens het bijwerken van je apparaat of bij het aanmelden op MyDrive, moet je controleren of je apparaat een goede verbinding heeft. Voor het bijwerken van de software, kaarten of flitsers op je apparaat, moet je apparaat verbonden zijn met een Wi-Fi-netwerk.

Waar kan ik mijn TomTom laten repareren?

TomTom reparatiemogelijkheden

 • Bij Tom Tom zelf.
 • Je Tom Tom apparaat laten herstellen bij de repairshop om de hoek.
 • Navigatierepair.nl.
 • Spark Electronics.
 • De winkel of winkelketen waar je je Tom Tom hebt gekocht.

Wat kun je met een oude TomTom?

Als je jouw oude navigatie inruilt bij TomTom ontvang je tot € 70,- cashback op geselecteerde TomTom Go modellen. Een cashback is een actie vanuit TomTom waarbij je een gedeelte van het aankoopbedrag terugkrijgt. Hieronder staat precies omschreven wat je moet doen om je cashback te ontvangen.