Hoe betalen via Booking Com?

Hoe betalen via Booking Com?

U kunt gasten de keuze bieden om te betalen via Booking.com of om u rechtstreeks te betalen. Wanneer gasten ervoor kiezen om online te betalen, faciliteren wij hun betalingen en maken wij u het geld over via virtuele creditcard of bankoverschrijving. LET OP: Deze betaalservice is nog niet overal beschikbaar.

Waarom kan ik niet betalen bij Booking Com?

Hotel boeken zonder creditcard bij Booking.com Booking.com heeft een zoekfunctie, waarbij gefilterd kan worden op hotels die iDeal of PayPal als betaalmiddel ondersteunen. Klik bij ‘Filter op:’, aan de linkerkant van de pagina, op iDeal of PayPal om alle accommodaties te bekijken die u met iDeal of PayPal kunt betalen.

Hoe kom ik in contact met Booking Com?

Als uw gasten contact met ons willen opnemen, vraag ze dan om dat te doen via ons Help Centre te bezoeken op booking.com/help. Op die manier kunnen we uw gasten helpen in de taal van hun voorkeur en kunnen we Genius-leden en gasten die zijn ingelogd of binnenkort op reis gaan, voorrang geven.

Kan ik booking com bellen?

De klantenservice van booking.com staat je graag te woord. Je kunt bellen naar het nummer 070 770 3884, dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar. Je betaald je gebruikelijke belkosten.

Welke gegevens nodig voor creditcard?

Voer je een betaling online uit met je creditcard, dan vul je verschillende gegevens in. In ieder geval wordt er altijd gevraagd naar je eigen naam zoals deze op de creditcard staat, evenals het creditcardnummer, de vervaldatum en de driecijferige verificatiecode, ook wel bekend als Card Verification Code (CVC).

Hoe dien ik een klacht in bij Booking Com?

Een klacht indienen

  1. Volg deze link naar ons Centrum voor oplossing geschillen.
  2. Vul uw accommodatie-ID, naam en contactgegevens in en selecteer een onderwerp.
  3. Geef in het tekstveld onder Bericht een gedetailleerde uitleg van de klacht – met meer informatie kunnen wij uw probleem beter begrijpen en sneller oplossen.

https://www.youtube.com/watch?v=CByQ8H_TgHs