Heeft Apple wereldwijde garantie?

Heeft Apple wereldwijde garantie?

Alle Apple producten hebben wereldwijde garantie.

Waarom is de iPhone in Amerika zo goedkoop?

Belangrijk om te weten is dat de prijzen die je in de Amerikaanse Apple Store vindt, wat misleidend zijn. Deze prijzen zijn namelijk zonder sales tax, terwijl dat in Nederland (via de BTW) wel meegerekend wordt. Dit komt omdat de salestax en andere lokale heffingen in de VS per staat verschillend zijn.

Wat kost iPhone 13 in USA?

De iPhone 13 kost in de Verenigde Staten bijvoorbeeld 799 dollar, terwijl Nederlanders 909 euro betalen (omgerekend zo’n 1050 dollar).

Hoeveel jaar garantie op Apple?

De Apple Beperkte Garantie voor één (1) jaar is een fabrieksgarantie op vrijwillige basis. De rechten die u op grond van deze garantie hebt, staan los van de rechten die u op grond van de consumentenwetgeving geniet, met inbegrip van, maar niet uitsluitend rechten ten aanzien van non-conforme goederen.

Wat kost iPhone 12 in Amerika?

Laten we als voorbeeld de iPhone 12 nemen. In Amerika kost dit toestel $829,-.

Kan je een iPhone uit Amerika in Nederland gebruiken?

De meeste iPhones die in het buitenland worden verkocht, bijvoorbeeld in de Apple Store, zijn simlockvrij. Daardoor kun je gewoon je Nederlandse simkaart gebruiken, mits die het juiste formaat heeft.

Hoe lang heeft Apple garantie?

Apple mag de iPhone-garantie beperken tot de Europese landen. Het kan daardoor gebeuren dat je geen garantie krijgt op een iPhone die je buiten Europa hebt gekocht, bijvoorbeeld in de VS of Hongkong waar Apple-producten meestal wat goedkoper zijn. Met AppleCare+ kun je zorgen dat je wereldwijde garantie krijgt.

Wat is een Apple Premium Reseller?

Apple Premium Reseller (APR): Dit zijn winkels die een specialisatie hebben voor de producten van Apple en alle aanverwante zaken op Apple gebied. Overigens kunnen zowel APR’s als AAR’s ook een Apple Service Provider (ASP) zijn.

Hoe word ik een Apple reseller?

Organisaties die zich aanmelden voor de status van erkende serviceprovider, moeten al langere tijd bestaan en moeten gecontroleerde financiële gegevens kunnen overleggen aan Apple. Een kredietlimiet is vereist en moet worden overeengekomen met het team van Apple Finance in de betreffende regio.

Waarom heeft Apple maar 1 jaar garantie?

Als uw product een gebrek vertoont of niet voldoet aan de koopovereenkomst, kunt u ervoor kiezen een vordering in te dienen op grond van de Nederlandse consumentenwetgeving, Apple’s Beperkte Garantie of het optionele AppleCare Protection Plan of AppleCare+ (indien van toepassing).

Is bol com Authorized Apple reseller?

Bol.com verkoopt al sinds 2005 iPods en bijbehorende randartikelen en is daarin erg succesvol gebleken. “Door deze benoeming als authorised reseller kunnen we ons aanbod Apple-producten nog completer maken. Voor ons is dit dus een mooie aanvulling op het bestaande assortiment.

Waarom kopen bij Apple Store?

Apple Stores zijn populaire hangplekken voor jongeren, toeristen en andere mensen die op zoek zijn naar één ding: gratis internet. Op iedere Mac, iPhone, iPod touch en iPad in de winkel kan onbeperkt ge-internet worden. Daarnaast is er een gratis WiFi-netwerk beschikbaar.

Wie is Amac?

Amac Pro begeleidt bedrijven, instellingen en scholen tijdens het aankooptraject van een Apple platform binnen de organisatie. Naast het ‘switchen’ naar het Apple platform adviseert het team van Amac Pro ook bij het implementeren van het Apple platform binnen een bestaande Microsoft omgeving.

Hoe lang is de garantie bij Apple?

Nederland. Apple’s Eenjarige Beperkte Garantie is een fabrieksgarantie op vrijwillige basis. De rechten die u op grond van deze garantie hebt, staan los van de rechten die u op grond van de consumentenwetgeving geniet, met inbegrip van, maar niet uitsluitend rechten ten aanzien van non-conforme goederen.