Heb je een visum nodig voor Mongolie?

Heb je een visum nodig voor Mongolie?

Om als toerist naar Mongolië te kunnen reizen, heb je een toeristenvisum nodig. Dit visum moet je voorafgaand aan je reis naar Mongolië aanschaffen via het consulaat van het land in Breda, of via de ambassade in Brussel. Een toeristenvisum voor Mongolië is, in het geval van een enkele inreis, één maand geldig.

Kan ik naar China?

Het reisadvies voor China is groen. Er geldt een algemeen inreisverbod voor bijna alle buitenlanders voor reizen naar China. Er gelden testverplichtingen voor het inreizen van China. Neem voor uw vertrek naar China altijd contact op met de Chinese ambassade in Den Haag.

Waar ligt Mongolië?

Samengevat Mongolië ligt in Azië tussen China en Rusland ingeklemd. Het is één van dunst bevolkte land ter wereld. Mongolië heeft een landklimaat en de winters kunnen lang en koud zijn. De zomers zijn kort en heet.

Wanneer kun je een visum voor China aanvragen buiten Nederland?

Visum voor China aanvragen buiten Nederland. Een visum voor China hoor je volgens de regels in je eigen land aan te vragen. Omdat je na de afgifte van het visum slechts 90 dagen hebt om China binnen te komen, is dit echter niet altijd mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan wanneer je een lange reis door Azië onderneemt.

Is e-visum geldig in China?

Bij E-visums.nl kun je 2 soorten visa voor China aanvragen. Een E-visum is 30 dagen geldig en kan alleen gebruikt worden als je met minimaal 2 personen China binnenkomt en verlaat. Het reguliere toeristenvisum (max. 30 dagen verblijf) voor China wordt uitgegeven door de Chinese ambassade.

Wat is een visum voor Chinese bureaucratie?

Visum China aanvragen. Een visum voor China aanvragen is een prettige kennismaking met de Chinese bureaucratie. Toch is de aanvraag met behulp van de onderstaande informatie goed te doen. We vertellen je per type visum welke stappen je moet nemen.