Waar kan je een bloedsuikermeter kopen?

Waar kan je een bloedsuikermeter kopen?

Bij Vegro vindt u betrouwbare bloedglucosemeters van hoogstaande merken als Medisana . Nr. A09816 Dit artikel wordt voor u besteld. De Contour® XT Microlet® lancetten zijn geschikt voor de Contour® XT bloedglucosemeter.

Wat is de beste glucose meter?

De beste bloedsuikermeters op een rij

  1. 1 – CareSens N Premier glucosemeter startpakket.
  2. 2 – Medisana Bloedglucoseteststrips MediTouch2.
  3. 3 – Bayer Contour TS Glucosemeter Startpakket.
  4. 4 – Medisana Lancetten MediTouch en GlucoDock.
  5. 5 – Diatesse XPER teststrips 50 stuks.
  6. 6 – Medisana Meditouch2.
  7. 7 – Diatesse XPER Startpakket.

Wat is hoge bloedsuiker?

Komt uw bloedsuiker op nuchtere maag boven 6,9 mmol/l en op niet nuchtere maag boven 11 mmol/l, dan hebt u te hoge bloedsuiker en is er sprake van diabetes. Daarbij is het noodzakelijk dat u medicatie krijgt. Die medicatie komt in de vorm van insuline.

Wat is een bloedsuikermeter?

Het is een apparaatje dat kan meten hoeveel bloedsuiker er op een bepaald moment in je bloed zit. Om de hoeveelheid bloedsuiker te meten moet er een druppel bloed op een meetstripje in de meter worden gestoken. Na een paar tellen laat de meter op het schermpje zien wat de uitslag is.

Wat is de prijs van een bloedonderzoek?

De kosten van een bloedonderzoek kunnen sterk uiteen lopen. De prijs van een onderzoek hangt namelijk samen met de verschillende stofjes/bestanddelen die worden onderzocht in het bloed. Voor ieder stofje wat wordt onderzocht, betaal je doorgaans tussen de 1 en 3 euro. Daarnaast betaal je kosten voor het aanvragen van het onderzoek.

Wat is de kosten van een hiv-bloedtest?

Voor ieder stofje wat wordt onderzocht, betaal je doorgaans tussen de 1 en 3 euro. Daarnaast betaal je kosten voor het aanvragen van het onderzoek. Zodoende kan een algemeen laboratoriumonderzoek (in 2019) al gauw 75 euro kosten, terwijl de rekening van een HIV-bloedtest kan oplopen tot enkele honderden euro’s.

Wat is het eigen risico van een bloedonderzoek?

Voor bloedonderzoeken die door een arts zijn voorgeschreven, geldt een vergoeding vanuit de basisverzekering. Je betaalt alleen je verplichte (en het eventueel het vrijwillige) eigen risico. Het verplicht eigen risico bedraagt 385 euro in 2019.