Waar koop je de Groene Amsterdammer?

Waar koop je de Groene Amsterdammer?

Webwinkel – De Groene Amsterdammer.

Wat kost een abonnement op groei en bloei?

Je hebt gekozen om een abonnement cadeau te geven! Je betaalt € 57,25 voor een jaar in plaats van € 77,25. Je kunt helaas geen gebruik maken van de aanbieding (korting) als de ontvanger van het lidmaatschap in 2021 lid was.

Wat is de Groene Amsterdammer voor krant?

De Groene Amsterdammer (kortweg De Groene) is een onafhankelijk opinieweekblad, opgericht in 1877 door de letterkundigen Martinus G.L. van Loghem (1849-1934) en Taco Hajo de Beer (1838-1923).

Hoe vaak komt de Groene Amsterdammer?

Met iedere week gedurfde, diepgravende onderzoeksjournalistiek, essays en analyses en kritische aandacht voor literatuur, kunst en cultuur. Beste lezer, Word abonnee van De Groene Amsterdammer en krijg per direct toegang tot diepgravende onderzoeken, essays en analyses over de grote vraagstukken van onze tijd.

Hoeveel abonnees heeft De Groene Amsterdammer?

Schuttes woorden bleken profetisch: inmiddels bestaan Vrij Nederland en HP/De Tijd alleen nog als maandblad, Nieuwe Revu dreigt op te gaan in Panorama. En de betaalde oplage van De Groene is in twaalf jaar gestegen naar 25.000 exemplaren. Het geheim van De Groene is eigenlijk niet zo heel ingewikkeld, legt Schutte uit.

Hoe Den Haag uit Nederland verdween?

Uit eigen onderzoek blijkt: de Nederlandse overheid sluipt stilletjes de dorpen uit. En daar waar voorzieningen verdwijnen, groeit onbehagen. De kloof tussen stad en platteland verdiept zich. In 1592 vertrekken Zeeuwen te paard richting Den Haag met een droom.

Waar komt de naam Groene Amsterdammer vandaan?

Tussen 1883 en 1894 schreef hij vooral voor zijn dagblad, dat ook De Amsterdammer heette. Omdat dit voor verwarring zorgde, kreeg het gelijknamige weekblad al snel de bijnaam De Groene Amsterdammer, omdat het verscheen in een groen omslag. In 1925 werd de bijnaam de officiële titel van het blad.

Wat voor soort krant is vrij Nederland?

Vrij Nederland is een Nederlands opinieblad van linkse signatuur.

Wat kan je in Verzetskrantjes lezen?

De oplage varieerde tussen de 55.000 en 120.000 exemplaren. De inhoud bestond voornamelijk uit algemene- en opinie-artikelen en binnenlandse berichten.