Wat deponeer je bij de KVK?

Wat deponeer je bij de KVK?

Is mijn bedrijf verplicht te deponeren? Bv’s, nv’s, coöperaties en onderlinge waarborgmaatschappijen zijn voorbeelden van rechtsvormen die verplicht zijn de jaarrekening te deponeren. Voor eenmanszaken geldt deze verplichting niet.

Hoe deponeer ik jaarstukken bij de KVK?

Met de online service Zelf Deponeren Jaarrekening deponeer je jouw (enkelvoudige) jaarrekening direct elektronisch bij KVK. Het is ook mogelijk je jaarrekening via hiervoor geschikte financiële software of met hulp van je financieel intermediair te deponeren.

Wat is gedeponeerde kennis?

nedergelegd, overgelegd; in bewaring gegeven; afgeleverd bij de overheid; van rechtswege ingeschreven: een wettig gedeponeerd fabrieksmerk.

Hoe deponeer ik mijn algemene voorwaarden?

Je algemene voorwaarden deponeer je bij KVK of de rechtbank. Dit is niet verplicht, maar kan handig zijn….Het deponeren van de algemene voorwaarden gaat als volgt:

  1. Lever per voorwaarden en per vertaling een apart document op A4-formaat in.
  2. Maak je voorwaarden op in een Word- of PDF-bestand.

Waar vind ik de algemene voorwaarden?

U kunt de algemene voorwaarden bij elke rechtbank in Nederland deponeren. De algemene voorwaarden zijn alleen op te vragen bij de rechtbank waar deze gedeponeerd zijn.

Waarom moet je jaar stukken deponeren bij de KVK?

Het jaarlijks deponeren bij de Kamer van Koophandel van jouw jaarrekening is dan wettelijk verplicht. Hiermee komt de financiële informatie van je onderneming beschikbaar voor iedereen die daarin geïnteresseerd is, zoals je leveranciers, samenwerkpartners, kredietverstrekkers en mogelijk nog vele anderen.

Wat is micro commercieel?

Een onderneming valt in de bedrijfsklasse micro als het voldoet aan twee van de drie eisen: totaal activa kleiner of gelijk aan €350.000; omzet kleiner of gelijk aan €700.000; gemiddeld aantal werknemers minder dan 10.

Wie deponeert de jaarrekening?

Een jaarrekening moet binnen 12 maanden na afloop van het boekjaar bij de KvK worden gedeponeerd. De directie is eindverantwoordelijk voor het deponeren, maar in de praktijk verricht de financiële administratie vaak het werk.