Waarom Lowcode?

Waarom Lowcode?

Het grootste voordeel is dat er niet meer handmatig code “geklopt” wordt. Ontwikkelen gaat zoals gezegd op een intuitieve visuele manier. Het ontwikkelen, aanpassen, opschalen en onderhouden van een business app gaat op deze manier veel sneller. En dit zorgt voor minder ontwikkeluren, en dus lagere ontwikkelkosten.

Wat is low-code No Code?

Low-code. Low-code is vooral gericht op het vergemakkelijken van applicatie-ontwikkeling, maar vergt in vergelijking met no-code wel meer specialistische IT- en programmeerkennis. Denk bijvoorbeeld aan het beheersen van een breder pakket aan programmeertalen en ervaring met codes schrijven.

Waarom OutSystems?

Eén van de grootste speerpunten van OutSystems is de zeer korte ontwikkeltijd. Door het visueel programmeren kun je als developer in zeer korte tijd een functionerende applicatie op het scherm toveren. Onlangs hebben we bij ADA een . NET applicatie omgebouwd in OutSystems.

Wat doet een low-code developer?

Low-code is een vorm van softwareontwikkeling die is gericht op het visueel ontwerpen van applicaties. Bij low-code maakt men gebruik van een grafische gebruikersomgeving (GUI) en het instellen van configuraties in plaats van het schrijven van traditionele computercode.

Hoe werkt low-code?

Low-code is een vorm van softwareontwikkeling die is gericht op het visueel ontwerpen van applicaties. Bij low-code maakt men gebruik van een grafische gebruikersomgeving (GUI) en het instellen van configuraties, in plaats van het schrijven van traditionele computercode.

Wat is low-code programmeren?

Met low-code is het mogelijk om op een grafische wijze software te definiëren in plaats van miljoenen regels code te programmeren. Hierdoor wordt het mogelijk om beheersbaar en razendsnel applicaties te realiseren die precies aansluiten op de werkwijze van jouw bedrijf.

Hoe werkt OutSystems?

OutSystems houdt rekening met bestaande situaties waarbij systemen volledig zijn geïntegreerd in bedrijfsomgevingen. Natuurlijk is het niet makkelijk om direct over te stappen op een nieuw product. Daarom is het platform zo gebouwd dat het flexibel is te integreren binnen bestaande omgevingen.

Wat doet een OutSystems developer?

Een OutSystems developer bouwt apps, portals, business- en webapplicaties met behulp van OutSystems. Hij hoeft hiervoor geen ingewikkelde code te schrijven, maar werkt voornamelijk met visuele elementen, zoals templates en building blocks en via ‘drag-en-drop’-technieken.

Hoe werkt Mendix?

Mendix is een softwareplatform waarmee je mobiele applicaties en webapplicaties bouwt, zonder dat je daarvoor hoeft te kunnen programmeren. Je bouwt hele flows met ingebouwde modules en templates. Je sleept simpelweg blokken en invoervelden naar de juiste positie.

Wat doet een Mendix developer?

Mendix is een softwareplatform voor het bouwen en verbeteren van applicaties. Dit kunnen zowel webapplicaties als mobiele applicaties zijn. Het grote voordeel is dat Mendix low-code is. Dit betekent dat de gebruiker kan programmeren zonder zelf veel code te hoeven typen.

Wat doet een Mendix ontwikkelaar?

Mendix developers zijn in staat om een business uitdaging te vertalen naar een software oplossing die ze zelf bouwen. Dit zorgt ervoor dat de applicaties beter aansluiten bij het proces dat ze moeten verbeteren.

Wat is een Mendix consultant?

Als Mendix consultant zal je hoogwaardige oplossingen, gebaseerd op Mendix, ontwerpen, ontwikkelen en implementeren. Je analyseert, ontwerpt, test, bouwt en beheert Mendix oplossingen.