Inhoudsopgave
Kun je glas opzuigen?
Glas. Het klinkt best logisch, maar toch blijven veel mensen het laatste beetje glas met de stofzuiger opzuigen. Probeer de volgende keer de verleiding toch echt te weerstaan, want gebroken glas kan je stofzuiger heel makkelijk beschadigen vanbinnen. Zo kan het de zak kapotmaken, wat voor een enorme puinhoop zorgt.
Hoe ruim je glas op?
Veeg eerst de grote scherven weg en haal de grootste stukken er tussenuit. De kleine restjes van het glas, krijg je makkelijk weg door er met een sneetje brood op te drukken. Ook handig als je lekker aan het borrelen bent met een stokbroodje en er een glas wijn omvalt. Je pakt een sneetje brood en legt dit op de vlek.
Hoe werkt een water Stofstuiger?
Een waterstofzuiger zuigt door middel van een speciale motor water op en vangt dit op in een ketel. De waterstofzuiger bestaat uit 3 onderdelen, de ketel, de motor en de slang. Met de speciale motor en hoge zuigkracht is de waterstofzuiger in staat om water op te zuigen vanaf elke ondergrond.
Hoe glasscherven opruimen?
Als een glas breekt op een harde vloer, kunt u met stoffer en blik de grote scherven makkelijk opvegen. De kleine splintertjes zijn echter lastiger te verwijderen, zelfs de stofzuiger krijgt vaak niet alles weg. Wilt u weer veilig op blote voeten kunnen lopen, offer dan een sneetje brood op en druk dit op de vloer.
Hoe kan je het beste glas opruimen?
Super slim trucje met boterham Dan is het trucje met de boterham heel handig. Haal de allergrootste scherven met de hand weg. Met een boterham kun je de kleine glasrestjes weghalen door het brood er zachtjes op te drukken. Het glas zal in de boterham blijven zitten en ook de kleinste splintertjes worden zo meegepakt.
Hoe ruim je gebroken glas op?
Wat doe je met glasscherven?
Glazen potten en flessen (‘verpakkingsglas’) gooi je in de glasbak. Andere glassoorten, zoals drinkglazen en schalen, horen bij het restafval. Spiegels en vensterglas kun je inleveren bij de glashandel of milieustraat.