Inhoudsopgave
Waar komt het merk Rains vandaan?
Rains is een dé nieuwste rage op het gebied van regenkleding. Dit Deense merk kenmerkt zich door haar prachtige collecties regenkleding en acccessoires van hoogwaardige kwaliteit.
Is Rains duurzaam?
Het rubbermateriaal is zeer duurzaam en winddicht, dankzij ingebouwde isolerende eigenschappen. Rains heeft specifiek voor een PU-coating gekozen, omdat dit materiaal aanzienlijk milieuvriendelijker is dan de twee hormoonverstorende alternatieven: PVC en DWR-PFC.
Waar verkopen ze Rains?
Rains bij de Bijenkorf Met de kleding en tassen van Rains worden zelfs de meest regenachtige dagen weer aangenaam. Alle producten van Rains zijn een fijne mix tussen functie en fashion.
Waar is een regenjas van gemaakt?
Regenkleding wordt meestal gemaakt van de plastics polyester, polyurethaan en PVC. Deze plastics worden gemaakt uit chemische stoffen en aan deze plastics worden ook chemische stoffen toegevoegd om ze bepaalde eigenschappen te geven.
Hoeveel PET flessen in een duurzame regenjas?
Ze zijn gemaakt van gerecycled plastic, unisex en verkrijgbaar in verschillende kleuren. De jassen zijn volledig waterdicht doordat ze zijn voorzien van gesealde naden. Voor het model op het beeld hierboven zijn 66 gerecyclede PET flessen gebruikt.
Hoeveel PET flessen in duurzame regenjas?
Het mooie ook van dit merk is dat de unisex rainwear van gerecycled plastic wordt gemaakt. Plastic PET-flessen. Elke jas wordt van zo’n 17 à 23 flessen gemaakt.
Hoeveel PET-flessen in duurzame regenjas?
Welke maat Rains jas?
Over het algemeen vallen de Uniseks regenjassen ruim en een halve maat groter dan normale kleding, terwijl de maat van Damesregenjassen overeenkomt met die van je normale kleding. Maten kunnen echter variëren, dus kies de meest comfortabele pasvorm aan de hand van de genoemde afmetingen.
Hoeveel PET-flessen zijn er verwerkt in een regenjas?
Als je het aan ons nieuwe merk Insane In The Rain vraagt, is het antwoord: 17 tot 23 flessen. Dit merk recycleert gebruikte flessen tot superleuke regenjassen. Het probeert van productie tot verpakkingsmaterialen nieuw plastic te vermijden.